Alla inlägg under april 2009

Av Anders - 12 april 2009 16:02

eller inte? Om man inte får några kommentarer är inte bloggen intressant, allt enligt: http://www.dn.se/nyheter/politik/minimalt-intresse-for-riksdagsmannens-bloggar-1.842552 Men alla kanske inte vill kommentera?


Bloggen kan användas på många sätt. Att blogga är kul, intressant och ibland lite jobbigt, men kommer att löna sig i längden, det är jag helt övertygad om...


Jag har en hel egen redaktion på en tidning som läser och får uppslag på mina blogginlägg, så jag är nöjd.


Förresten läste jag den 26:e insändaren om pedagogisk verksamhet på Dunkers kulturhus idag. Just det, sedan tidigare har HD tagit in 25 insändare i ämnet. Kom själv till Dunkers söndagen den 10 maj och skaffa dig en egen uppfattning om framtiden. Det blir alltid bättre om man skaffar sig en egen uppfattning och inte bara lyssnar på partsinlagor med ett speciellt syfte.


Det kommer bli en bra dag, undra om media kommer rapportera lika mycket som man gjort hittills ifrån denna dag. Kanske till och med TV, eller?

Av Anders - 10 april 2009 10:40

och konstrundan sätter igång idag. Igår var det premiär för samlingsutställningen och naturligtvis var jag där och botaniserade ibland över 140 konstnärer. Vilka skall man besöka iår? Kolla in själv på: www.konstrundan.nu. Vilka tycker du att man måste besöka iår?


Först lite påskmiddag med släkten och sedan många mil i nordvästra Skåne och ett antal besök hemma hos konstnärerna. Glöm inte att passera Sofiero och Helsingborgs konstförenings utställning där.(Klicka in på www.helsingborgskonstforening.se och www.sofiero.se och kolla in!)  Mycket bra. Jag var där också igår. Mycket konst blir det...


Nu blir det påskledigt, med att läsa handlingar, fundera på kulturnämndens budget för 2010 och ta hand om familjen...

Av Anders - 9 april 2009 08:07

dörren. Alla springer omkring och skall hinna en massa saker innan helgen börjar. Alla skall handla påskgodis. (Hörde att Ö&B i Helsingborg förra veckan sålde över ett ton godis, vem äter allt det?) Alla vill att påsken skall vara lugn och skön, men glömmer inte många vad det egentligen handlar?


Påsken är en tid för eftertanke, ro och funderingar. Påsken handlar om det finns hopp om en ljus framtid, trots att mörka moln på himmelen.


Rögle är klart för elitserien nästa säsong och HIF började med en vinst hemma mot IFK Göteborg. Just leker livet.



Av Anders - 7 april 2009 09:46

Läste på DN debatt (se länk: http://www.dn.se/opinion/debatt/stodpaket-till-kommunerna-ger-tillskott-pa-17-miljarder-1.839475 ) att det kommer ytterligare pengar till kommun, regioner och landsting 2010-2012. Kommentarerna kommer ifrån S+V+MP naturligtvis vara att det är försent, att det behövs mer pengar och så vidare. Känner vi igen det?


Även på lokalnivå visar 5klövern offensiva tendenser och presenterade igår ett nytt punktprogram (Se länk: http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=746551&treeId=1007152&renderingdepartment=2.757) Kommentaren ifrån S var naturligtvis och ganska given. När skall S behöva lägga några egna förslag? Vad har S gjort under mandatperioden, inte mycket om du frågar mig. När kommer det ett punktprogram ifrån S? Kommer de presentera något innan valet? Kanske tillsammans med V + MP, eller? Vi väntar...



Av Anders - 5 april 2009 16:40

i Kalibers granskning sändes idag (länk till Kalibers hemsida:http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/index.asp?programID=1316&nyheter=) . Tja, ännu en gång skall jag lyssna och bilda mig en egen uppfattning av materialet som presenteras.

Av Anders - 4 april 2009 16:21

till Spången och 70 årsfest i släkten. Kommer de att spela "Kalle på Spången", eller? Kanske lika säkert som att jag kommer att fortsätta blogga till efter valet 2010?


Köpt en upplevelse istället för blommor till 70-årigen. Det är andra tider nu. Nu vill alla ha upplevelser, istället för vaser, blommor och prynadsföremål. Det kommer bli en lyckad kväll, med släkt och vänner och ingen politik....  

Av Anders - 4 april 2009 11:23

läser dagens Expressen med ett leende på läpparna: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1522458/nu-ar-reinfeldt-storst - Tja, för Kristdemokraterna är siffrorna inte smickrande, men alliansen tuffar på och SVAMPARna har halkat efter.


Det är långt till valet i september 2010, men positiva nyheter får många att arbeta lite extra. Sören Holmberg har varit tvärsäker i sina uttalanden. Kanske det ändrar sig lite, nu eller?

För övrigt var det en lyckad dag igår med besök i Ystad och Malmö. Nu är det snart dags för en temakväll i filmens tecken den 14 april. Kommer du?

Av Anders - 1 april 2009 23:13

Läste ni några april-skämt idag? Jag gjorde det i alla fall. Vilket var det bästa, tycker du?  Aprilskämt.se - här kan du läsa om de alla. Ett ytterligare var att någon slutar blogga, eller? Skämt eller allvar, vem vet i dessa tider. Alex Schulmann började, slutade och började igen.Att sedan skriva om sig i tredje person, det kan man väl inte göra, eller?


Det är klart att bloggandet tar på krafterna, men det är också oerhört befriande att få skriva av sig om saker som man tycker blir fel på andra ställen. Nu skall jag sluta blogga för idag, men återkommer igen, igen och igen. Jag tröttar inte på att skriva... (kom gärna med frågor, påstående eller bara kommentarer om det är något.)


Go´ natt!



Presentation


Anders Lundström

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards