Alla inlägg under december 2007

Av Anders - 5 december 2007 14:48

med vilka som får Hbgs stads kulturstipendium? Vem tror du får? Skicka in förslag, klockan 16.15 skickas ett pressmeddelande ut om vem/vilka som får det!


ANNONS
Av Anders - 5 december 2007 08:39

satsningarna görs i helsingborgskulturen? Var är alla dessa debattörer som visste precis hur allting skulle vara?

ANNONS
Av Anders - 5 december 2007 08:32

står det i en tidning idag. Kul att även det beslutet får uppmärksamhet. Det visar att vi i femklövern gör allvar av vår satsnnig på barn och unga. Det är alltså inte bara snack. I artikeln står det att Kulturnämnden har möte imorgon, men i min kalender och på det utskick jag skickat står det att nämnden skall ha möte idag onsdagen den 5:e. Men allt som står i tidningen är väl sant, eller?


Kulturskolan tillsammans med de övriga satsningsarna vi gör i bland annat Dunkers kulturhus kommer att synas i full effekt under 2008 och 2009. Det kommer bli spännande år, när kulturen i Helsingborg utvecklas och organiseras för att möta framtiden. Äntligen säger vissa, aldrig säger andra.Av Anders - 4 december 2007 22:59

klart. Strumpor ligger till höger och t-shirtarna till vänster i resväskan. Nu kan det bli torsdag, så jag kan flyga. Men först en lång dag med kulturnämnden bland annat.


Har skrivit en lång att göra-lista till morgondagen. Det skall ordnas både det ena och andra. Det är  dock småsaker i det hela.


HIF i spelskandal? 6-0 hemma mot Trans Narva. Jag trodde HIF var bra mot internationellt motstånd. Annars är väl snackisen om Henke skall spela en säsong till. Jag tror inte det, men vem vet det egentligen? En stor spelare med ett stort hjärta för Helsingborg, jag är imponerad av hans inställning till träning och match. Respect.

Av Anders - 4 december 2007 15:43

och jag drar mig hemåt för att packa och förbereda Kulturnämnden imorgon med flera viktiga ärenden. Det skall bli kul att överräcka ett pris till någon som verkligen förtjänar det.

Tyvärr ingen innebandy imorgon kväll på grund av nämnden, men det skall bli kul att få höra hur workshopsprocessen har gått när ALL personal inom kulturförvaltningen har varit med och diskuterat framtiden och inte bara grottat ner sig i gårdagen. Det skall bli intressant och se vad de kommit fram till. Undra om det blir en nyhet, kanske inte? Men det är ju jätteviktigt, men denna gång kan man ju inte hitta en dålig vinkling på problemet.Av Anders - 4 december 2007 15:40

till att jag åker västerut. Det skall bli kul, men också lite jobbigt. Det är alltid svårt att skiljas ifrån nära och kära, men det är ju bara för två veckor. Det skall bli skönt att läsa lite bra dagstidningar såsom NY Times och NY Post. Det finns i alla fall flera tidningar att välja på, i mångfaldens förlovade land.Av Anders - 4 december 2007 15:36


Redan idag har morgondagens nyheter plats i tidningen. Innan beslutet är fattat skriver tidningen om att kulturnämnden kommer fatta ett beslut imorgon. Framgår det tydligt av texten? Läs själv artikeln på följande länk:

http://hd.se/helsingborg/2007/12/04/extra-pengar-att-vaenta-till-kul-i/


Skulle det visa sig att beslutet blir något helt annat, kommer då tidningen att skriva lika stort på torsdag om det? Det tror inte jag. Det är till och med hänt att tidningen inte kollat upp i efterhand vad beslutet blev utan bara tryckt på knappen och publicerat. Men vaddå, det som står i tidningen är väl sant, eller?

Av Anders - 4 december 2007 10:00

till att jag lämnar Sverige för ett tag. Det skall bli skönt, men också lite jobbigt. Det är alltid jobbigt att lämna nära och kära, men förhoppningsvis kommer jag helskinnad hem igen den 21 december.

Idag är ännu en dag i Kristianstad. Dock den sista på ett tag. Ikväll blir det genomgång av allt inför avresan på torsdag. Allt måste vara på plats, så att det bara av farten blir ett sista kulturnämndsmöte imorgon kväll. På detta mötet kommer bland annat kulturstipendierna att beslutas.


Vidare kommer vi att bevilja ett bidrag till Kulijuli (Nöjesgrytan). Det går att läsa artiklen på följande länk: http://hd.se/helsingborg/2007/12/04/extra-pengar-att-vaenta-till-kul-i/


Alltid lika intressant att läsa om beslutsärenden innan de är beslutade. Undra om tidningen ringer och frågar om det blev ett beslut. Det har ju hänt att de inte har kollat efter nämnden. Men det som står i tidnnigen är väl sant, eller? Vem är det som sätter agendan, när det innan beslutet är fattat står i tidningen?

Presentation


Anders Lundström

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Anders Lundströms blogg om helsingborgspolitiken.  med Blogkeen
Följ Anders Lundströms blogg om helsingborgspolitiken.  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se