Alla inlägg under oktober 2007

Av Anders - 23 oktober 2007 12:39

blev inställd. Hade riggat en videokonferens idag mellan Kristanstad och Stockholm, men helt plötsligt ändrade sig schemat för ett statsråd på grund av viktigare saker att hantera. Förhoppningsvis blir det av nästa vecka istället.

Just nu sitter jag och filar på en text om ..... Ni får väl se. Mycket skrivande blir det. Tidningarna skall fyllas av material och om de inte själva kommer på idéerna, så får väl vi göra det...


Tyvärr blev Sverige - Nordirland den höjdare som de flesta trodde. Dessutom torskade HIF rejält mot Gefle ihelgen. Tur att det blev UFEA-spel. Alltid något att trösta sig med....

ANNONS
Av Anders - 22 oktober 2007 21:56

Inga postningar under flera dagar, vad har hänt?? Varför nu detta? Ja, det beror på flera orsaker, men den främsta är faktiskt att bloggagratis-servern har varit svår att nå!!


I torsdags var jag i Stockholm och träffade andra kristdemokraterna ifrån hela landet, intressant och lärorikt. Det finns mycket att göra....

I fredags var jag fast i arbete och under helgen öppnade jag inte datorn. Därför blev bloggen inte uppdaterad. Hoppas ni har överseende med detta.

Just nu sitter jag och förbereder inför tisdagens arbete i Kristianstad. Det blir många, långa resor och hela tiden är det nya frågor att ta ställning inför.


Denna vecka är det kommunfullmäktige och kulturnämnden, viktiga ärende att hantera. Undra om nästa månads möten (KF och KN) kommer att bli ännu mer intressanta???


Nu skall jag gå och lägga mig, läsa en bra bok och drömma mig bort.....

Imorgon är en annan dag.... Go´natt....ANNONS
Av Anders - 17 oktober 2007 20:04

I kväll skall Sverige bli klara för EM nästa år. Kommer du att titta? Jasså, lokaltidningen hänger på bloggtrenden. Bra och intressant...


Nästa veckas kommunfullmäktige skall vi bland annat diskutera varför vissa partier inte vill annonsera i HD. Inser folk att detta parti gör detta för att de tycker att journalisterna inte skriver rätt saker. Konstig inställning, tycker jag. Jag välkomnar att HD gransakr detta partis egentliga grumliga åsikter och prioriteringar. Är annonsfrågan en viktig fråga? Undra vad HD skriver inför denna debatt?


Nu över till fotbollen och lite enkel underhållnig...

Av Anders - 16 oktober 2007 21:49

Simrishamn och besök på sjukhuset där. Carema driver och verkar gå bra både för företaget och patienterna. Många nöjda patienter är viktigt oavsett vem som driver sjukhuset. Det finns dock mycket tomma lokaler där. Vad skall man göra med dem??


Imorgon ytterligare lång dag med seminarium hela dagen och möte i Malmö på kvällen. Sedan är Stockholm på torsdag och utbildning. Skall bli intressant det också..


Nu har förberett mig klart till imorgon. Nu skall jag gå och lägga mig och läsa en bra bok från stadsbiblioteket. När var du senast där och lånade en härlig bok? Skriv och berätta.Av Anders - 15 oktober 2007 22:02

Det läste jag på en intern hemsida och det stämmer ju. Men är det alltid så och kan alla arbeta efter detta?

Detta citat är skrivet efter de artiklar som fanns i en tidning rörande att flera chefer fått sluta i Helsingborg. Naturligtvis måste politiker vara lyhörda och efterfråga experternas råd men till slut står politikerna där med ansvaret och förhoppningsvis modet att agera. Det kan väl inte vara så att enskilda personligheter skall kunna genom att få medial uppmärksamhet ändra på det faktum att vi lever i en demokratisk värld med politiska beslut. Just nu är det lugnt runt kulturen i Helsingborg, men det kommer väl nya saker i och med att håller på med....


Det skall bli spännande och träffa verksamheterna på onsdag och uplägger inför 2008 års verksamhet. Kommer det att bli några lokalhistoriska utställningar i DKH? Kommer bymentaliteten att ta över? Nopp inte så länge jag finns i ledningen för kulturnämnden i Helsingborg. Vi skall nämnligen vara till för både helsingborgare och besökare. Alltså skall vi både breda och smala på samma gång, om nu någon trodde att vi inte var det...


Go´natt. I morgon är det Simrishamn som gäller. Kör redan 07.00 för att hinna vara där kl 09.00 Det blir en lång dag imorgon....Av Anders - 13 oktober 2007 12:56

just det! Jag håller på att planera 2008, så att möten kommer rätt i förhållande till varandra. Det blir mycket. Jag sitter också och skriver på en text som skall användas i ett helt annat syfte än vad ni kan tro. Men nog om det... Igår var det 41 besökare och idag hittills 14. Har inte normala människor helg? Jag trodde alla satt och läste bloggen på arbetstid. Kanske kolla effektiviteten? (Skämt!!)

Nu skall skriva klart texten, stryka skjortan och snart ge mig av till... Ja, vad händer 14-18 idag? (lite hemligt.) Men ack så bra, roligt och rogivande.


Imorgon söndag skall jag åter fäktas med innebandyklubban. Hoppas förresten att FCH slår Färjestaden (borta idag!). Lycka till, FCH!Av Anders - 12 oktober 2007 15:50

utom mig. Högar av papper skall sorteras. Mängder av texter som skall skrivas och saker som skall göras. Men vaddå, jag har väl ingen fritid. Politiker är man alltid, men lördagspronemand hinner man väl.

Hälsade förresten och pratade som hastigast med Sören på stan idag. Tyvärr hade han inga scoop på gång som han kunde berätta om. Dock berättade han att han skulle resa utomlands några veckor. Bosnien, om jag uppfattade rätt! Synd, då kommer inget i tidningarna på ett tag, eller?


Det kommer hända saker, de närmaste veckorna, nämligen. Nopp! Vi får väl se.... Nu måste jag återgå till skrivandet, sorterandet och tänkandet innan jag kan hålla helg. Arbetstider, vad är det?

Av Anders - 11 oktober 2007 23:13

Nu skall jag snart stänga av datorn. Vad gjorde man innan den och hur gjorde man det? Alltså att skriva, analysera och kolla fakta? Datorn och Internet har verkligen ställt världsbilden upp och ner för många. Nu kan vem som helst skriva texter, få de lästa av andra utan filter. Nu äger inte någon agendan. Vem som helst kan göra det med rätt attityd och ingång.


Tydligen får man passa sig vad man skriver på Internet. En politiker i Ängelholm skrev det omöjliga och var tvungen att avgå som ersättare i tekniska nämnden (förövrigt ett tungt politiskt uppdrag). Det hon skrev var ju inte särdeles bra, oavsett om det var ett skämt, överdrift eller bara otänksamt.  


Debatten i kväll om landskapet blev sådär, med många kloka kommentarer från medborgarna. Intressant var det i alla fall. Nu skall jag förbereda morgondagen. Osså fick jag en grytlapp. Tack! God natt....


Imorgon fredag händer det........ saker?

Presentation


Anders Lundström

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Anders Lundströms blogg om helsingborgspolitiken.  med Blogkeen
Följ Anders Lundströms blogg om helsingborgspolitiken.  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se